Egy napon ráeszmélünk, hogy a boldogság nem más, mint élvezni egy-egy pillanatot. Rácsodálkozni egy szép helyre: egy térre, a természet szépségére, egy műemlékre. Persze magában a helyszín nem biztos, hogy elegendő. Emberek is kellenek, akik szívvel, lélekkel tartalommal töltik meg. Egy mosoly, pár kedves szó. Mellé egy felejthetetlen íz, ami az ízlelőbimbóinkat is jókedvre deríti. Egy jóízű étel, roppanó kenyér, illatos bor, aromás kávé.

Ezek együtt az élet apró örömei.

Üdvözlet az Olvasóknak! Mi egy házaspár vagyunk, – Magdi és Frigyes – akik évek óta kutatjuk a finom ízeket. Ha nyaralni megyünk, nem a vízpart, vagy a látványosságok köré szervezzük a pihenést, hanem kávézók, éttermek köré, ahol finom ízeket, ezáltal apró örömöket tapasztalhatunk meg.

Még egy vlogot is indítottunk!

A Kávésdoboz Vlog-ot 2017. májusában indítottuk. Akkor az volt a célunk, hogy a kávéfogyasztó közönséghez közelebb hozzuk a specialty kávék világát. Megmutassuk hol lehet jó kávét inni, hogyan kell kávét készíteni, kik hazánk kávés szakemberei.

2020. után minden megváltozott. Az addig egy franchise rendszerben működő üzletünknek új profilt álmodtunk meg. Ez lett a Kávésdoboz Coffee Bar & Deli.