VIP Klubkártya

KÁVÉSDOBOZ VIP KLUBKÁRTYA SZABÁLYZAT

A VIP Klubkártyával a vásárló a Kávésdoboz Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

Bronz kártya: Vásárlásnál 1.000 Ft-onként 5 pontot írunk jóvá kártyáján.

Ezüst kártya: Vásárlásnál 1.000 Ft-onként 8 pontot írunk jóvá kártyáján.

Arany kártya: Vásárlásnál 1.000 Ft-onként 10 pontot írunk jóvá kártyáján.

Cafe kártya: Kizárólag a kávézó termékeinek és kínálatának vásárlásásnál (pl.: kávé italok, teák, forrócsokik, reggeli ételek, szendvicsek, hamburgerek, hot-dog, péksütemények helyben fogyasztva) 500 Ft-onként 2 pontot írunk jóvá a kártyáján.  A kártyán a pékség és delikát termékek után nem történik pont jóváírás!

Ajándékok

A kártya tulajdonos születésnapját követő 5 napig a kártya felmutatásával egyszeri alkalommal jogosult beváltani a születésnapi kupont, az aktuális pontkedvezménye mellett.

A kártya tulajdonos névnapját követő 5 napig a kártya felmutatásával egyszeri alkalommal jogosult beváltani a névnapi kupont, az aktuális pontkedvezménye mellett.

A VIP Klubkártya program tagsága

A Program valamennyi olyan, 16 év feletti természetes személy számára elérhető, aki a Kávésdoboz Kft üzletében 2 hónap alatt minimum 10.000 Ft értékben vásárol. A vásárlás történhet egy, vagy több részletben. Az üzletben történő regisztrációt, megelőzően elfogadta a jelen ÁSZF-et (a továbbiakban: „Vásárló”). Jogi személyek és egyéni vállalkozók nem vehetnek részt a Programban. Mindenki csak egy VIP Klubkártyára jogosult, többszörös tagság nem lehetséges. A VIP Klubkártya programba történő regisztrációval a Vásárló elfogadja a jelen szabályzatban foglaltakat és kijelenti, hogy megértette és tudomásul vette annak tartalmát.

A Kávésdoboz Kft. a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. A Kávésdoboz Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártya érvényesség

A Kávésdoboz Kft. VIP Klubkártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok 1000 Ft elköltött összeg egységenként kerülnek jóváírásra.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó weboldalán (http://kavesdobozeger.hu/egyenleg-lekerdezes) tájékozódhat.

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárlásokkor ajándékokra, kedvezményre válthatja be. Az aktuális ajándékok, kedvezmények listáját megtekintheti a Kibocsájtó weboldalán, vagy a Kibocsájtó által üzemeltetett zárt facebook csoportban.

A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni. Kártyáját aktiválhatja személyesen az üzletben. Az aktuális kártyaegyenlegéről információt kaphat a Kávésdoboz Kft. weboldalán (https://kavesdobozeger.hu/egyenleg-lekerdezes), valamint személyesen az Kávésdoboz Coffee Bar & Deli üzletben.

Kártyafajták

Bronz kártya: minden frissen regisztrált Felhasználó bronz kártyát kap.

Ezüst kártya: Amennyiben a Felhasználó összes költése eléri a 400.000 Ft-ot úgy, hogy közben kártyája nem került felfüggesztésre, letiltásra, valamint a két kártyahasználat közötti időszak nem haladta meg a 2 hónapot, a kártyája automatikusan ezüst szintre módosul.

Arany kártya: Amennyiben a Felhasználó összes költése eléri a 800.000 Ft-ot úgy, hogy közben kártyája nem került felfüggesztésre, letiltásra, valamint a két kártyahasználat közötti időszak nem haladta meg a 2 hónapot, a kártyája automatikusan arany szintre módosul.

Cafe kártya: A kártya szint nem módosul automatikusan, módosítás kizárólag a kártyahasználó írásos kérésére történhet maximum évente egy alkalommal.

Ajándékkártya

A befizetett összeg a VIP Klubkártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

Bérlet

Kedvezményes bérletek vásárlásakor a Felhasználó előre megvásárol több adagot, abból a termékből, amire az adott bérlet igénybe vehető. Ezeket az alkalmakat a bérlet érvényességi idején belül tudja felhasználni. A felhasználáskor készpénzre nincs szükség, csak a kártyára.

Igénybevétel helye

Kávésdoboz Coffee Bar & Deli, 3300 Eger, Jókai Mór utca 2.

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint személyesen az üzletben lehet.

Címünk: Kávésdoboz Coffee Bar & Deli, 3300 Eger, Jókai Mór utca 2.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A Kávésdoboz Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a VIP Klubkártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Kávésdoboz Kft., minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet, sms-eket és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Kávésdoboz Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Kávésdoboz Kft.  az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

A VIP Klubkártya valamint a rajta lévő információk törlése

A Vásárlói kártya illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra illetve törlésre:

Kártya letiltása: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a vásárlói kártyán 60 napig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a vásárlói kártyán 1 hónapig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a vásárlói kártyán 1 évig nem történik tranzakció.

Kártya felfüggesztése: Amennyiben a kártya tulajdonos regisztrációs lapja hiányosan lett kitöltve, vagy hiányzik bármely nyilatkozatáról az aláírás, a Vásárlói kártya felfüggesztésre kerül. Amennyiben a hiányosságokat pótolja a kártya tulajdonos, a kártya újra aktiválásra kerül.
Amennyiben a kártya tulajdonos leiratkozik a kibocsátó e-mail listájáról, hírleveléről, vagy visszavonja adatainak kezelését, a kártya felfüggesztésre kerül. A felfüggesztett kártya újra aktiválható, amennyiben a kártya tulajdonos írásban ismételten hozzájárul adatai kezeléséhez.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a vásárlói kártyán 1 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után üzletünkben igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni. A kártyacsere díja 500 Ft

Elérhetőségek

3300 Eger, Jókai Mór utca 2. fszt.

E-mail: info@kavesdobozeger.hu

Kelt: 2021.09.16