A hamburgereket frissen készítjük! Várható elkészítési idő: 20-30 perc, de teltház esetén 30-60 perc is lehet!
Bolognai burger – a nyár burgere
Lepirított, puha hamburgerzsömlére szaftos bolognai ragu kerül, amit savanyított lilahagyma és grillezett paradicsom követ. A 14 dkg-os Angus húspogácsára olvadt kistermelői sajt simul, majd jön a pirított bacon, némi csemege uborka a friss savasságért, végül a buci tetejére egy illatos bazsalikomos pesto teszi fel a koronát.
5400 Ft
Balkán burger – egy déli nyár emléke
Ajvár, sült paradicsom és lilahagyma alapozza meg a mediterrán karaktert, amit egy szaftos Angus marhahúspogácsa követ. A tetején grillezett kecskesajt olvad, mellé pirított bacon és néhány szelet csemege uborka kerül – füstös, krémes, izgalmasan savanykás – egy falatnyi balkáni nyár.